Ternakan Untuk Jualan

 Borong Rex Standard dan Pedaging

Ada 7 ekor standard rex dan 13ekor pedaging untuk dijual.
Umur sekarang lingkungan 6-7minggu.
Harga promosi sebelum arnab berumur 2bulan.
Harga Borong = 7ekor rex + 2ekor pedaging = RM700 nego
                      = 7ekor rex + 13ekor pdaging = RM 1000 nego
 * Gambar di bawah diambil semasa arnab berumur 4minggu.
 Berminat hubungi saya segera wan 017-7412556 area Benut, Pontian, Johor.
 
 

Mix Lionhead For Sale (Sold )

Ada 4 ekor mix lionhead dibuka untuk jualan.
Sekor daripada 5 ekor dalam gambar tu ibu kepada anak-anak arnab ni.hehe..
Kalau anda tengok ada yang besar sikit saiznye, itula ibunya.
Harga : RM35 seekor
Berminat, hubungi saya wan 017-7412556 area Benut, Pontian, Johor.

Ayam Mathai Untuk Dijual ( Sold )

Baka : Mathai
Umur : 8 Bulan ++
Harga : RM200 Nego

1 Pair Rex Standard For Sale ( Sold )

Warna : Black Otter
Jantina : Jantan ( Buck )

Warna : Broken Black
Jantina : Betina ( Doe )

Kedua-duanya berumur 3 bulan


Rex Standard Untuk Dijual ( Sold ) 

Ada 3 ekor rex standard umur 2 bulan jantan broken 1 ekor, black 1 ekor dan betina black 1 ekor. Hubungi saya untuk dapatkan harga. wan 017-7412556 area Benut, Pontian, Johor


3 Ekor arnab pedaging untuk dijual ( Sold )

Saya ada 3 ekor arnab pedaging untuk dijual. Kesemua pedaging ini jantan. Harga borong. Beli semua, lagi murah. Hubungi saya segera. 017-7412556 wan area Benut, Pontian, Johor. Nak jual sebab nak kurangkan pejantan kat reban saya ni. Hubungi saya untuk dapatkan harga.


Magon Thai Hijau Untuk Di Jual ( Sold )

Baka : Darah Magon Thai
Umur : 4bulan ++
Harga : RM170 ( Sold )
Sesiapa berminat,hubungi saya wan 017-7412556 area Benut, Pontian, Johor.



Magon Thai Untuk Dijual ( Sold )

Baka : Magon Thai
Umur : 1tahun 5 Bulan
Harga : RM220 ( Sold )

Sesiapa berminat,hubungi saya wan 017-7412556 area Benut, Pontian, Johor.


Ayam Pama brazil

Baka : Pama Brazil
Umur : 10 bulan
Berat : 3.1Kg
Harga : RM220 Nego. ( SOLD )

Sesiapa berminat,hubungi saya wan 017-7412556 area Benut, Pontian, Johor.



2 comments:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Nuffnang Ad

Menarik Di sini....